We grow cultural participation through smart tech solutions. We are here to empower, connect and inspire_

Office Assistant
3 dagen per week

Ticketing Group is het start-upbedrijf voor de culturele sector, opgericht in 2018. We hebben als doel de cultuurparticipatie te verhogen door cultuur toegankelijker te maken voor een breed publiek. Op dit moment bieden wij online voorstellingen, concerten en film aan via ons streamingplatform www.cultuurticket.nl, waarmee we alles van een meeslepend concert tot een hilarische stand-upcomedyshow tot in je huiskamer brengen. Daarnaast zijn wij, met steun van de Europese Unie (Creative Europe) bezig grootschalig onderzoek te doen onder de cultuurbezoeker in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België. 

Vanwege onze groeiende activiteiten zijn wij op zoek naar een ‘office assistant’, die ons helpt met allerlei werkzaamheden op het gebied van admin, sales, content en marketing en nog veel meer. Ben jij die fijne collega die allerlei verschillende taken met beide handen aanpakt? Dan zit je hier goed!

Wat we doen

Ticketing Group heeft als voornaamste projecten Cultuurticket.nl (B2C) en Cultivation (B2B).

Cultuurticket.nl, begonnen als ticketverkoopplatform voor culturele instanties, is nu getransformeerd tot een all-round streaming platform voor de hele culturele sector, met internationale ambities.

Cultivation is het eerste sectorbrede data- en trainingsproject binnen de cultuursector van Europa. Op dit moment is er uitgebreid onderzoek verricht, waarna de insights van deze data worden teruggeven aan de sector.

Alle werkzaamheden hebben als grootse doel om de culturele sector een boost te geven en de cultuurparticipatie te verhogen. Heb jij ook een hart voor cultuur? Ben je creatief, pro-actief en flexibel? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

 

Onze ideale Office Assistant

• … pikt snel dingen op en is leergierig
• … is pro-actief, secuur en efficiënt
• … werkt graag in een internationale omgeving en spreekt en schrijft daarom naast foutloos Nederlands ook goed Engels
• … is flexibel en past zich makkelijk aan aan het hectische start-uptempo.
• … voelt de behoeften van het team goed aan en pakt na een goede briefing zelf dingen op
• … is thuis in de digitale wereld en kan werken met een content management systeem, Mailchimp etc. 

Taken:

Admin & Financiën; de financiële administratie wordt door een externe dienstverlener verzorgd, maar jij bent het eerste aanspreekpunt bij vragen over contracten, facturatie en licenties. 
Support; (B2B & B2C); je behandelt de vragen van klanten en helpt  culturele instellingen met het aanleveren van de juiste content en bij vragen over onze producten en diensten.
Ondersteuning partnerships; ter ondersteuning van de Marketingmanager en Partnershipmanager, houd je contact met onze partners, volgt afspraken op en haalt het maximale uit onze samenwerking. Je maakt bijvoorbeeld couponcodes aan of stuurt informatie over onze events. 
Day to day ondersteuning; met de groei die we gaan doormaken, zullen er ook ad hoc taken naar voren komen, die nu nog niet bekend zijn. 

Wat we bieden:

• een uitdagende positie waarin je als als office assistant het verschil maakt binnen ons team
• een jong, energiek en hecht team van collega’s
• toegang tot online theater, concerten, opera, musea en film!
• een marktconform salaris

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar linda@ticketinggroup.com